ѕќЋ» ј–ЅќЌ“Ќ» ѕЋќ— ќ—“»

ћЌќ√ќ јћ≈–Ќ» ѕќЋ» ј–ЅќЌј“Ќ» ѕЋќ— ќ—“»

ќЅЋј—“ Ќј ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»≈ Ќј ѕќЋ» ј–ЅќЌј“Ќ»“≈ ѕЋќ— ќ—“»


ћногокамерните поликарбонатни плоскости са подход€щи за направа на навеси, оберлихти, зимни градини, покритие за басейни, оранжерии, спирки, паркоместа, покривно и фасадно осветление за индустриални халета, покритие на стадиони и спортни зали, пазари, автомивки и др. ‘ирма "ћакромат" специализира в изграждането на професионална оранжери€ с най-високо качество.

“≈’Ќ»„≈— » ’ј–ј “≈–»—“» » Ќј ѕќЋ» ј–ЅќЌј“ј

ћногокамерните поликарбонатни плоскости се произвеждат по модерна европейска производствена технологи€ от качествена суровина и богата цветова гама. “е са с дебелини от 4 до 16 мм, с висока светлопропускливост, удароустойчивост /на практика са нечупим материал/ с коекструдиран UV-защитен слой. UV-защитни€ слой осигур€ва дълъг експлоатационен период и гаранци€ 10 години.

ћногокамерните поликарбонатни плоскости са подход€щи за употреба при широк температурен диапазон - от - 40∞— до 120∞—. ”стойчиви на градушка и с изключително добри топлоизолационни качества.†

«вукоизолаци€ - ѕоликарбонатните плоскости притежават превъзходни звукоизолационни качества до 20 ƒб.

ѕротивопожарна устойчивост - труднозапалими материали, които не поддържат горенето. ѕри горене не се отдел€т плътен дим и токсични газове.

—ветлопропускливост Ц поликарбонатните плоскости имат светлопропускливост до над 80%.

ћногокамерните поликарбонатни плоскости се произвеждат с ширина - 2100 мм и стандартни дължини 6000 и 12000 мм.

÷ветове: прозрачен, б€л, бронзе, син, зелен,†други - по поръчка

ƒќѕЏЋЌ»“≈ЋЌј »Ќ‘ќ–ћј÷»я «ј ѕќЋ» ј–ЅќЌј“Ќ»“≈ ѕЋќ— ќ—“»

ѕоликарбонатните плоскости се съхран€ват и транспортират опаковани с фолиото - оригинална опаковка на фирмата - производител. ѕоликарбоната не бива да се постав€ директно върху зем€та или върху твърди и остри предмети, които могат да проникнат в плоскостта и да € повред€т.

∆елателно е плоскостите да се паз€т от влага, топлина и директна слънчева светлина, да се постав€т в затворено помещение или да се покри€т старателно с б€ло полиетиленово фолио.

«а пробиване на дупки в поликарбонатните плоскости може да се използват стоманени, спирални или конусни свредла. ќтпадачните стружки се отстран€ват с въздух под нал€гане. ћинималното разсто€ние на дупките от кра€ на плоскостта тр€бва да е не по-малко от 40мм. ƒупките тр€бва да бъдат с 50% по-големи от диаметъра на болтовете, поради топлинното изменение на поликарбоната.

Ќар€зването на поликарбонатните плоскости се осъществ€ва с обичайните инструменти (триони с дребни зъби, с тесни ленти, ръчни и дъговидни триони, остър нож). ќтпадъчните стружки се почистват с въздух под нал€гане или прахосмукачка. ќтворените челни страни на поликарбонатните плоскости тр€бва да се завършват с алуминиев U-обрамчващ профил, за предотврат€ване проникрането на прах и насекоми. ѕри изграждането на навеси и козирки, се препоръчва допълнително застопор€ване на поликарбоната чрез ветроупорни алуминиеви шини, а за уплътн€ване, например в ъглите, използвайте само специализиран силикон, за да избегнете повреди на поликарбонатните плоскости.