За нас

Макромат е създадена през 2010г. с предназначение търговия и монтаж на поликарбонатни плоскости и алуминиеви профили. С течение на времето фирмата се утвърждава като вносител на поликарбонат. В резултат на опита и всеотдайната работа на служителите си, както и на качествения поликарбонат, бяха успешно завършени множество проекти в цялата страна.

Това ни накара да разширим своето портфолио в различни сфери, чрез иновативни продукти и системи, за да предоставим на нашите настоящи и бъдещи клиенти сигурността и спокоиствието, че тяхните инвестиции ще продължават да бъдат печеливши.

През 2015г. в портфолиото на компанията са включени системи за напоявание на оранжерии без аналог в България, високо технологични осветителни тела за подпомагане разтежа на зеленчуци, специални безвредни препарати с помощта на които се унищожават на 100% вредители, модули за автоматизация на някои от процесите в оранжерии, специални препарати за грижа за животните, устройства за пречистване на вода без химикали и много други.

Гарантираме, че всеки един продукт или система е изпитани лично от нас в присъствието на нашите технолози и  агрономи, преди да бъде предоставен на Вас - нашите клиенти.

Компаниите, които представляваме са еталон в тяхната сфера и разполагат с всички необходими сертификати и разрешения.