За нас

Фирма „Макромат” ЕООД е създадена през 2010 г. с предназначение търговия и монтаж на поликарбонатни плоскости и алуминиеви профили. С течение на времето фирмата се утвърждава като вносител на поликарбонат. В резултат на опита и всеотдайната работа на служителите си, както и на качествения поликарбонат, бяха успешно завършени множество проекти в цялата страна. Друга дейност на „Макромат” ЕООД е свързана с планиране и изпълнение на проекти по програмите за развитие на селското стопанство.

Вие можете да разчитате на нас.

Фирмата предлага широка гама поликарбонат и профили:

  • многокамерни поликарбонатни плоскости
  • пълен комплект алуминиеви профили за монтаж
  • крепежни елементи за поликарбонатни плоскости

Поликарбонатни плоскости с дебелина от 4 – 40 мм и стандартни размери 2100 x 6000 мм. Разполагаме на склад с различни цветове поликарбонат. По желание на нашите клиенти доставяме нестандартни размери и цветове.
Поликарбонатните плоскости са с висока светлопропускливост и удароустойчивост, ко-екструдиран UV - защитен слой и 10 годишна гаранция. 
Плоскостите от поликарбонат заместват успешно остъкляването и са подходящи за покривни светлинни ивици, преграждане, слънцезащитни козирки, оранжерии, за покривни конструкции на бензиностанции, газстанции, зимни градини, басейни, гари, стадиони, автоспирки, халета и др.
Във фирмата ни работят служители, с дългогодишен опит и познания, които гарантират качествено и бързо обслужване на клиентите.

С пожелание за съвместна работа, 
Поздрави от екипа на фирма „Макромат” ЕООД.